Previous
Next

Fjösn Restaurant & Bar

 
Fjösn

Fjösn Restaurant

Hvis du vil ha en bedre lunsj eller middag, eller bare et glass vin eller lignende, er dette stedet. Her kan du nyte gode, lokale produkter i rolige omgivelser. Vi er lett tilgjengelig og kun 15 minutter unna Finnsnes.

Fjösn Konferanse

I 3. etasje har vi også stort lerret og projektor. Her kan vi arrangere kurs og konferanser for opptil 60 personer. I tillegg kjøres våre egne forelesninger her. NB: Vi har også overnatting.

Lokale Produkter

Vi tror at lokale produkter basert på ferske ingredienser gir best smak. For oss handler det om å levere best mulig kvalitet i alle rettene vi serverer våre gjester.

Fjösn Bar

Kos deg med en øl, et glass vin, whisky, cognac eller noe annet. Vi har et godt utvalg og en fantastisk atmosfære i Fjösn bar.

Fjösn Frokost

Kjøkkensjefen vår sørger for at du får ferskt brød og lokale råvarer sammen med egg, omelett, pølse, bacon og andre forskjellige varme alternativer.

Tipi-Lounge

I tipi-loungen kjører vi en annen og røffere bar. Hvis det er vind og snø, vil du merke at det bare er en tynn duk som skiller deg fra været.

 

MENYER

 

I Fjösn restaurant og bar kan du skjemme bort en spesiell person med en utmerket middag i en fantastisk atmosfære. Nyt vår norskinspirerte meny som gjenspeiler den kulinariske kjærligheten som er hjertet og sjelen til restauranten vår. Menyene våre endres etter sesong og avhenger av tilgjengeligheten til ingredienser. I løpet av et år har vi 6-8 forskjellige menyer samt  7- 9- og 12- Retters eventmenyer

NB: Vi møter alle allergi behov og dietter

 

Mars 2021

 

Vinliste 2021

 
 

Arkiverte Menyer

(for de som ønsker å se meny fra andre sesonger)

Vintermeny 2021

 

Romjulsmeny 2020

 
 

Nyttårsmeny 2020

 

Vinliste ” Chill Out”

 
 

BORDBESTILLING:

Resepsjon: +47 96 99 99 96

E-mail: booking@fjosn.no